ElKŐLTÖZÜNK!Online ingatlan értékbecslés


Ön nyilván ingatlana forgalmi értékével kapcsolatban tájékozódik, és ezért köszönthetjük most weboldalunkon. Engedje meg, hogy figyelmébe ajánljam irodánk népszerű szolgáltatását, az online ingatlan értékbecslést, melyet az ország egész területén végzünk.

Önnek mikor lehet szüksége szolgáltatásunkra?

Ha például;

 • elad és szeretn éjól megszabni az irányadó árat
 • vásárolna és jó alkupoziciót szeretne felvenni,
 • ha ismeri egy ingatlan paramétereit, de oda a bejutás nehézkes vagy lehetetlen,
 • már rendelkezik egy értékbecsléssel, de annak eredményét szeretné összevetni egy másikkal,
 • vagyon megosztás során, hiszen a becslés objektív, minden fél számára egyformán elfogadható a becslés eredménye irányadó forgalmi értékként,
 • külföldön tartózkodik, vagy oda telepedett és kiváncsi Magyarországon hagyott ingatlana értékére, de nem szeretne idegeneket beengedni házába, lakásába,
 • de egyenlőre még nem szeretne fizetni egy drágább értékbecslésért.

 

A megrendelés lépései - tudnivalók


A megfelelő űrlap kitöltését és elküldését követően postai úton megküldjük Önnek ingatlana becsült forgalmi értékét a minta szerinti formában, a számlával együtt. 

Szolgáltatásunkról azonban tudni kell, hogy az nem a 25/1997 (VIII.1.) PM rendeletben meghatározott értékbecslést jelenti, hiszen személyes megtekintés nélkül, a tulajdonostól kapott információkat, adatokat használjuk fel, de mindenképpen alkalmas arra, hogy egy adásvétel soran a begyűjthető információk egyike legyen, és hozzásegítse Önt a megfelelő döntés meghozatalához.

Az ingatlanok forgalmi értékét, a széles adatbázisunkon alapuló piaci összehasonlító számítás, és nettó pótlási érték számítás eredményeiből, a különböző értéknövelő és csökkentő tényezők figyelembe vételével képezzük.

Forgalmi érték alatt azt a pénzösszeget értjük, amelyet a nyílt adott ingatlanpiacon az ingatlan tulajdonjogáért és korlátozásmentes használatáért még biztonsággal el lehet érni az adott időpontban.

A Tényleges érték azonban mindig a valós vevő és az eladó közötti alku soran realizálódik.

Fizetési módok: 

1. Postai utánvétel esetén a kézbesítőnek kell fizetni az értékbecslés díját és a postaköltséget. 

2. Banki átutalás esetén a értékbecslés díját és postaköltséget a bankszámlánkra utalja, melynek számát a visszaigazoló e-mailben közöljük. Az összeg bankszámlán való megjelenését követően postázzuk a becslési dokumentumot.. Az átutalt összeg megérkezését e-mailben nyugtázzuk. A dokumentum postára adásnak időpontjáról úgyszintén értesítjük.

Ha ezt a megoldást választja akkor a postaköltség kevesebb, mint utávétel esetén.

Banki átutalás esetén, amennyiben az iratok (becslési dokumentum, számla) továbbítására az elektronikus formát választja, akkor postaköltséget nem kell fizetni.

árjegyzékünk

Ha egyszerre több ingatlan értékbecslését rendeli meg, akkor ingatlanonként 15% kedvezményt adunk az online becslési díjból! Igy az online értékbecslés csak 2125,- Ft-ba kerül.

Iratkozzon fel hírlevelünkre, ez által, időről időre hasznos információkhoz juthat, valamint az online értékbecslés díjából 15 %-ot elengedünk, így az csak 2125,- Ft-ba kerül.

Online ingatlan értékbecslést az alábbi ingatlantípusokra végzünk:

 

Kérjük segítse munkánkat!Google Pagerank       mérés, keresooptimalizálás
Dioptra 2007.       Ingatlaniroda
Dioptra       linktár
Flag Counter